nesretna objavljeno: 27. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 27. ožujak 2008. Doživjela sam prometnu nezgodu kao suvozać sa trijeznim vozačem koji je skrivio nezgodu.Posljedice aktivirana ponovo stara bolest (epilepsija) teško psihičko stanje (ali stvarno nema veze sa muljažom).kolika bi bila visina odštete (otprilike i za koje vrijeme mora biti isplačena). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivan.z odgovoreno: 27. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. sve ovisi koja je bila osiguravajuča kuča. treba znati tko je kriv. ukoliko je vas vozač kriv ponudite nagodbu od osiguranja automoila vaseg vozača jer ukoliko ne onda ce te se suditi po sudovima niz godina. ukoliko je neki drugi vozač kriv stetu plača njegovo osiguranje isto nagodba. pokusajte s nagodbom putem odvijetnika jer oni uzmu samo postotak s tim da mu nista ne placate dok vi ne dobijete novac. moja procijena imate jedno od jacih osiguranja(nr bi zelio imenovati) postupak bi se mogao zavrsiti kroz 7-10 mj nakon nesrece. normalno da odmah podnesete zahtjev. ukoliko imate jedno od najgorih osiguranja ( također ne zelim imenovat) onda ce bit problema jer vam nude jako male svote,,a vi normalno ne pristajete a oni jednostavno kazu onda nas tuzite ako mislite da cete dobit vise,,,, to vam je najgora solucija jer bi te potrosili godine sudstva a i mnogo zivaca,, sve u svemu malo srece i brza reakcija dobar odvijetnik po mojoj procijeni 80- 120 tisuca kn kroz1 god max. puno srece i brzo ozdravljenje .... ivan.z Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 28. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2008. sve u svemu malo srece i brza reakcija dobar odvijetnik po mojoj procijeni 80- 120 tisuca kn kroz1 god max. Uz šturi gornji opis zadobivenih ozljeda ova procjena je definitivno prenapuhana. Nema teorije ni za približan iznos. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 28. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2008. Malo je reći da je napuhano, pošalji osiguravajućem društvu pa češ vidjeti kada ponude iznos, 10.000,00 maksimalno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anemona123 odgovoreno: 29. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2015. Dijete je početkom 5. mjeseca slomilo trtičnu kost. Bila je dva dana hospitalizirana i mjesec dana nije išla u školu. Osiguranje je utvrdilo odštetu od 1700kn. Naglasili su da su priznali boravak u bolnici, ležanje kod kuće, lom trtice, ali ne i invalidnost. Obzirom se radi o ženskom djetetu, a u bolnici je naglašeno da svakako treba o tom lomu, danas sutra kod poroda, upozoriti liječnike zanima me je li odšteta preniska i je li siguranje ipak trebalo priznati određenu invalidnost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 29. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2015. Za potpuni odgovor na ovo pitanje trebali biste konzultirati liječnika, koji je ujedno i sudski vještak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.