Jump to content

1,79 s uključenom tolerancijom.Šta učiniti?


Zok

Preporučene objave

09. 03.2008. me je zaustavila policija i prihvatio sam puhati u Dreger.Dreger je pokazao 1,89.Nisam porekao rezultate ispitivanjaTvrdio sam policajcima da nisam taj dan konzumirao alkohol što je i istina, ali sam učinio veliku grešku te odbio stručni pregled tj. uzimanje krvi i urina radi analize,premda me je policajac par puta pitao. Kazna mi je oduzimanje vozačke dozvole 6 mj. i 3000 kuna.Prije nikad nisam bio kažnjavan. Danas sam dobio Prekršajni nalog za isplatu kazne. Da li bi mi netko mogao dati savjet šta bih trebao poduzeti u ovoj glupoj situaciji.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Taj dan nisam popio ništa ,ali sam noć prije.Imam zdrastvenih problema s srcem i tlakom.Očito da moje tijelo ne asorbira alkohol tako brzo.Neznam nije mi jasno.Vozio sam svjesno prema njima jer nisam imao ništa za skrivati.Opčenito nepijem nikako.Samo kada su proslave ili slično.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ha, poprilično nezgodna situacija. Ako se možeš konzultirati sa nekim lječnikom (najbolje sudskim vještakom ) dali to ima utjecaja na alkohol (ja poima nemam) i ako da onda nabavi medicinsku dokumentaciju i mišljenje tog vještaka (ili traži na ročištu vještaka), ali bojim se da te ni to ne spašava (http://www.krizevci.com/92policija/alkohol/index.html ),

a kamoli zastara (magična brojka 4)

PS: Računaj i na dodatni trošak izvanrednog lječničkog pregleda (puno para)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma nemoguće je da imaš tako puno promila....a ako imaš taj poremećaj organizma...onda bi morao imati nalaze od svog doktora o Amnezi bolesti , i do sada provedenom liječenju ....to što nisi išao na vađenje krvi nema nikakove veze....da li ti u zapisniku piše da si tražio vađenje krvi ili?????, ako ne piše vjeruje se drotu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija