ljilja5 objavljeno: 31. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 31. ožujak 2008. Pregledavanjem pitanja i odgovora nisam uspjela pronaći odgovor na svoje pitanje pa i ja otvaram temu naknade za bolovanje Bila sam na porodiljnom do 19.10.2007. Primala naknadu godinu dana, prije toga nezaposlena. Od 23.10.2007. sam se zaposlila i naravno krenula su bolovanja zbog bolesti djeteta. Imam blagi osjećaj da mi tu nešto ne štima pa molim da mi pojasnite kako se izračunava osnovica (satnica) za bolovanje u 11/2007 i u 2/2008. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 31. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. Za 11/2007 nemaš osnovicu 6. mjeseci unatrag, pa ti se uzima najniža osnovica, najvjerojatnije i za 2/2008 (nemaš prethodni staž osiguranja). To ti je 831, i nešto lipa mjesečno, pa imaš isplatu ovisno o broju dana provedenih na bolovanju, tak da sve bi trebalo štimati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ljilja5 odgovoreno: 31. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. Hvala, da, u redu je. To su me tako mali iznosi naveli na razmišljanje i istraživanje. Tako sam bila sretna kad sam počela raditi a sad nikako dočekati "punu" plaću. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.