neno-sime objavljeno: 31. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 31. ožujak 2008. Poštovani Zanima me dali imam pravo tražiti vještačenje u drugoj županiji ili direkt u zagreb pošto smatram da u mojoj županiji ne radi kako treba. Radi se o obnovi postupka invalidne mirovine zbog pogoršanja stanja. Neznam kako to da vještak mada ima dokumentaciju o pogoršanju on opet donese rješenje da nema promjena, pa se ti žali pa ti oni u zg. pošalju da je prvostupanjski bio u pravu pa ti kažu na kraju idi na ustavni sud . ŽALOSNO MOLIO BIH NEKOGA DA MI OBJASNI KAKO DA IZADJEM NA KRAJ SA MOJIM VJEŠTAKOM I MOJOM MUKOM hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morskywuk odgovoreno: 31. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. neno-sime je napisao: Poštovani Zanima me dali imam pravo tražiti vještačenje u drugoj županiji ili direkt u zagreb pošto smatram da u mojoj županiji ne radi kako treba ... O ovome smo već raspravljali na PF branitelja: Citat: -------------------------------------------------------------------------------- neno-sime je napisao: Zanima me dali mogu tražiti drugog vještaka i gdije, u nekoj drugoj županiji ili u Zagrebu pošto ovom nevjerujem -------------------------------------------------------------------------------- Prvostupanjsko vještačenje vrši vještak nadležne PS HZMO-a, a nadležnost iste određuje se prema prebivalištu podnositelja zahtjeva. Prema tome, dok si prijavljen u Zadru, za ocjenu je nadležan prvostupanjski vještak PS HZMO-a u Zadru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.