rizla001 objavljeno: 31. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 31. ožujak 2008. bok ljudi, evo priče, stanem se ja ispred pošte na križanju harambašićeve i zvonimirove, i vratim se za 5min iz menze kad ono pauk stoji pored mene. pošto me frajer nije htio pustit sjeo sam u auto i zbrisao po tratoaru kroz prolaz koji vodi do prometnog fakulteta (pošto nisam mogao na cestu jer me zagradio)... e sad, došao je žuti papirić od pošte da pokupim preporučenu pošiljku, dal da ga pokupim pa pišem žalbu ili da ga ne dižem? ako ga dignem, šta da napišem? p.s. u 4 godine tamo se ekipa stalno parkira, kao i murjaci i nikad nisam vidio da je nekom pauk digao auto hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BrummBrumm odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. To bi mogao biti početak dizanja vozila, jer su te uslikali i dobili nalog od dežurnog milicajca (250Kn), a kazna za prekršaj će ti još stići. Neznam što da ti savjetujem, ZGparking ti je zaj***n pa potežu i ovrhu, bez da te i obavijeste o dugovanju.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rizla001 odgovoreno: 1. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. kaj da radim? da dižem poštu ili ne? kakva ovrha? kakav još prekršaj? i da, ja sam student, a auto nije na mene, nego na sestru koja radi... šta onda treba napisat, kao nije vozila ona nego ja, i dal mi mogu oprostit pošto sam studoš iss, nemrem bilivit Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rizla001 odgovoreno: 15. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. kaj nitko Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.