Jump to content

Najam-opomena


dmdm123

Preporučene objave

Pitanje.

 

Iznajmljivali smo poslovne prostorije za obrt do kraja rujna prošle godine. Danas smo dobili opomenu "Varkoma" za neplaćeni odvoz smeća od listopada 2006. godine pa sve do danas. Opomena glasi na ime ugostiteljskog objekta a ne na ime mog oca koji je vlasnik prostorija ,a ug.objekt je postojao na istoj adresi na koju smo dobili opomenu pa su valjda zato nama istu poslali. Kako je moguće da smo mi kao iznajmitelji i to tek sada dobili opomene naslovljene na ime ug. objekta, i da li smo mi dužni to platiti? Molim pravni savjet - unaprijed zahvaljujem na svakom odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

AKo je opomena naslovkljena na adresu ugostiteljskog obrta ili trg. društva (obveznici su oni, bez obzira što su promijenili adresu), javite u Varkom da je obveznik odselio s adrese.

 

Dug je dužan podmiriti onaj na koga je opomena naslovljena, dakle tvrtka ili obrt, pa će i eventualne mjere prisilne naplate poduzeti protiv obveznika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija