misterjozo objavljeno: 2. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. travanj 2008. Kolege, cuh od nekih ljudi iz pravosudja da je moguce znati komisiju unaprijed i to na netu, a posto znam da to i nije bas tako samo vas molim da mi potvrdite ovu moju teoriju (mada bih bio puno zadovoljniji da ju negirate Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lily0407 odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. komisija se objavljuje na stranici Ministarstva oko 15. za taj mjesec, barem je tako bilo dosad, a nadamo se da će ostati tako i za ubuduće Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. objave tablicu s rasporedom, tako negdje, pred sam pocetak roka. zadnja dva roka je to bilo u petak u tjednu prije pocetka roka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.