Jump to content

uznemiravanje na poslu i privatno


anonimno

Preporučene objave

moj problem je sljedeci:

utvrdjeno je da sam otac izvanbračnog djeteta. određen je iznos uzdržavanja, koje uredno i na vrijeme plaćam. ne želim imati nikakve kontakte sa suprotnom stranom. uskoro se ženim i okrećem novu stranicu u svom životu u odnosu na tu nevolju i nedaću (ne želim ulaziti u sve detalje jer se radi o mučnom dijelu, koji se dijelom poklapa sa iskustvima nekih koji su tu objavili sličan problem).

no, iako uredno izvršavam svoje obveze, suprotna strana me zove doma, na posao i na taj način smatram da me ometa u normalnom privatnom i poslovnom životu. na koji način se mogu boriti protiv toga i spriječiti pozive i uznenimaravanja? ukratko, jedini način kontakta koji prihvaćam je preko odvjetnika. molim konkretan savjet, bez ulaska u moralne i dušebrižničke rasprave.

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne mogu a da se ne uključim. Vidim da ste jako osjećajan čovjek jer u svemu ovom ne spominjete dijete koje se rodilo, a čini mi se da vas niti ne zanima. Vas sebično zanima samo vaš životić i mislite kako ste nešto pametno učinili.

Sada, kada tražite da se zaobidje kakva moralna rasprava ja vas uvjeravam da je nikada nećete zaobići, zato što ste ostavili žeu i dijete na cjedilu i hoćete pobjeći od njih ko od kuge. Možete se odseliti i u Novi Zeland ali ostat će vam neugodan osjećaj da negdje živi vaše dijete o kome očito ne brinete.

Nadam se da će se o vama ova druga obitelj brinuti kao vi o ovoj nesretnoj ženi sa djetetom.

 

NAJLAKŠE JE PODVITI REP I ZBRISATI. BAŠ VAS BRIGA ZA DRUGE, GLAVNO DA JA VAMA DOBRO.

ZNAM TAKAV SLUČAJ. POSLIJE GA JE OVA NOVA OSTAVILA, OSTAVILA MU DIJETE I OTIŠLA SA MLADJIM NA KAWASAKIJU.

A OVAJ JADNIK OSTAO SAM .ONAKO KAKO JE I PRAVEDNO. DA RAZMIŠLJA.

I ONA VAS KAŽETE, UZNEMIRAVA ? TO SE PO NOVOM TAKO KAŽE?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja vama zahvaljujem na komentaru i ne zamjeram vam na misljenju koje imate. uvjeren sam da poznajete cijelu situaciju da biste drukcije govorili, no, ne zelim iznositi sve detalje slučaja iz osobnih razloga.

još jednom molim one koji imaju iskustva ili znanja da mi kazu na koji način mogu spriječiti uznemiravanja privatno i na poslu. svoje obveze uredno izvršavam i želim da me se ostavi na miru.

da li se trebam obratiti policiji? da li treba da podinem tužbu? uglavnom, molim praktičan savjet. i još jednom molim da ne ulazimo u beskonačna prepucavanja koja nemaju veze sa temom. mene samo zanima kako se mogu zaštiti. nikoga ne vrijedjam, ne napadam i imam pravo da odaberem s kim želim a s kim ne želim komunicirati. dakle, očekujem praktične savjete. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja ne znam zašto vas je napala gospodja u prethodnom postu. i čak je stavila komentar na jos jedan post. ja ne ulazim u sve vase razloge, al smatram da imate pravo na svoj mir. zašto biste komunicirali sa nekim s kim ne želite. ako plaćate, kako kažete, uredno svoje obveze. nisam pravnica, niti odvjetnica da vam dam praktičan savjet, no nadam se da ce se naći netko tko će moći dati. sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kada govorite o njegovom pravu na mir, onda bih vas upitala a na što dijete ima pravo i žena kojoj je uništena mladost i život? I djetetovo djetinjstvo. A ona ako ga želi nešto pitati, zar nema pravo kada je rodila njegovo dijete da g nešto i pita ako želi. A vama je normalno da on odmah preventivo priprijećuje policijom. Ma kako možete tako hladno razmišljati??? :horor: :horor: :horor: :horor:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad ste tako zapeli, onda cu vam reci da je mladost uništena meni! ja sam imao 16 godina, a onda 29. i ako bas zelite znati, bio sam silovan. da. samo me sramota to bila ikome reci. i sada me je sramota. i suze ronim jer se zena javila nakon sedam godina i tuzila me (a nisam znao niti da je trudna, jer mi je rekla da ne moze roditi...al sto sam znao sa sesnaest godina), a ja sam trebao biti taj koji tuzi. kako da vam objasnim da nije uvijek muskarac taj koji je kriv. i sada me ostavite na miru. molim nekoga tko mi moze pomoci i dati savjet kako da zastitim svoj privatni zivot i pravo na buducnost. na rubu sam sloma i razmisljam da napravim svakakve gluposti ako me ne ostavi na miru. ja nikoga ne uznemiravam, placam ono sto je sud rekao i zelim svoje pravo da gradim zivot sa kim zelim. doista iskreno molim iskusnije od mene da mi pomognu dobronamjernim savjetom.

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko govorite istinu, onda je to strašno učinjeno prema vama.

Medjutim, niste objasnili kako znate da je to vaše dijete. Mislim na analizu DNA odnosno HLA metode ili tipizaciju tkiva.

Nadajmo se da govorite istinu. Pa, ukoliko je to točno nije vam lako.

Ispričavam Vam se, mada ovo prvi put čujem.Tko zna zašto vas progoni ... Ima li nekih nerazjašnjenih detalja medju vama? :misli::misli::misli::misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je sve to točno, ta žena nije normalna. Ovdje je stvar složena najviše zbog djeteta koje postoji.

Morate znati što ona želi, jer se problem ne može inače riješiti. Nešto želi, a ne bi bilo loše znati kako biste stvar sagledali tako da vam se može pomoći. Mislim da bi vam odvjetnik krivičar mogao pomoći. Svakako imate pravo na svoj mir.

Ponavljam, istražite što ona u stvari želi, makar preko svog odvjetnika. Možda se možete nekako nagoditi pa će vas taj monstrum pustiti na miru.

Inače ćete trpiti, ili ćete se morati negdje odseliti.

Stvar MORATE RAŠČISTITI S NJOM, ma koliko vam to bilo teško. Suočite se s tim.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala vam na odgovoru. u pitanju je isključivo želja za više novca i ludost u toj ženi da je zaljubljena u mene. ja vas lijepo molim da mi netko da savjet kako se mogu boriti protiv nje, na korektan način. sud, policija, kojima redoslijedom, ili nešto treće? molim stručan savjet. gledajte ljudi, meni je u pitanju posao (zbog stalnih poziva šef me je vec zvao an razgovor jer sam postao rastresen i ne radim više dobro svoj posao), novi brak cijeli život mi je u komi ako to jednom ne riješim. što da radim? molim vas za savjet

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bez obzira u kakvim okolnostima je začeto Vaše djete,i kakva je ta žena; morate shvatiti da je to Vaše djete od trenutka kada je začeto pa dok ste god živi i da ono treba tatu. Kako svi ti događaji ostavljaju posljedice na Vama tako će ih ostaviti na djetetu pa još jednom savjetujem da ga ne zanemarite, ono nije ništa krivo. Sa gospođom ne morate kontaktirati svaki odvjetnik će to lako riješiti, pa ga nađite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hmm. ne znam. ni sama ne znam sto da mislim o ovom problemu. dijete je zaceto na monstruozan način (čak što više - protuzakonit! ) i ja vas ne mogu osuditi što se ne osvrćete na dijete. ja ne znam da li je to u redu ili nije...to neka netko drugi prosudjuje...no, problem je doista intrigantan. vjerojatno ste bijesni na tu gospodju što vam je uništila život. voljela bih da bilo tko na ovom forumu ili izvan njega kaže na osnovu čega bi se vas osudilo sa moralne strane zbog toga?

jednostavno ne znam. imam pedesetak godina i svašta sam vidjela u životu,no ne znam što da vam savjetujem. javljam se samo da vam dam podršku da izdržite u teškom vremenu. ništa više. sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja dajem punu podršku tom mladiću. ma dajte, što bi on trebao napraviti??? nije bio u nekoj ljubavnoj vezi, žena ga silovala maloljetnog i onda se javila nakon sedam godina. a što bi on trebao napraviti??? biti sretan i objeručke prihvatiti i dijete i tu monstruoznu ženu. ma dajte molim vas. muka mi je više od vas moralista koji pokušavate u ovakvim strašnim slučajevima glumiti majke tereze. žao mi je što dijete odrasta bez oca..no, što je taj mladić tome doprinio? zašto bi njega sada trebalo kazniti obvezom da vidja dijete, kada zna da ce svakim pogledom vidjeti strasne scene začeća i monstruoznu majku koju bi, vjerojatno, najradije bacio sa nebodera? ne mogu vjerovati da ljudi tako krivo tu gledaju na stvari

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija