beatles objavljeno: 3. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2008. Zbog rješenja o godišnjem porezu uložio sam u dvije godine već dvije žalbe (žalba na žalbu) a odgovora nema. Ni pozitivnog ni negativnog. Što mi je činiti i kako da si to komentiram? Isto tako prije dvije godine sam kupio stan te sam u roku 15 dana podnio prijavu za porez kao i oslobođenje od plaćanja. Do danas nema nikakvog rješenja. Isto pitanje?....ispada kao da je sa suprotne strane zrak.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monstrum odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. kada se uloži žalba na neko rješenje koje je izdala Ispostava Porezne uprave, ono uglavnom ide na drugostupanjsko rješavanje, i sam postupak u većini slučajeva traje između godinu do dvije... tako da...samo se naoružajte strpljenjem. a što se tiče ovog da još niste dobili rješenje o porezu na promet nekretnina, postoji mogućnost da je Ispostava "pretrpana", pa ne stigne izaći na teren na procjenu nekretnine, ali postoji i mogućnost da ukoliko imate pravo na 100% oslobođenje od plaćanja poreza na promet nekretnina, nećete ni dobiti rjšenje, jer neke Ispostave Porezne uprave jednostavno ne šalju rješenja, ako je iznos poreza koji treba platiti 0,00 kuna. (smatraju to nepotrebnim) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.