frida objavljeno: 4. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2008. Tražila sam informacije o mogućnosti polaganja dsi nakon odrađenog pripravničkog staža u trgovačkom društvu d.d. , ali nisam nigdje naišla na odgovore, pa molim ako neko zna... -imam li pravo polagati dsi nakon 1 godine staža kao pripravnik dipl.iur. u firmi d.d. na općim pravnim i kadrovskim poslovima -da li me firma mora poslati na polaganje ili mogu sama prijaviti i polagati dsi -i općenito koji su uvjeti za polaganje dsi nakon pripravničkog staža u trgovačkom društvu hvala za odgovore! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frida odgovoreno: 9. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. našla sam u zakonu o "državnim službenicima i namještenicima" da dsi mogu polagati i osobe koje nisu zaposlene u drž. tijel., ukoliko imaju dvostruko više radnog staža u struci od vremena trajanja vježbeničkog staža pojedine vrste propisane zakonom. Buduću se od 01.01.2006. primjenjuje "zakon o državnim službenicima" u njemu se ne spominje takva mogućnost, pa ako neko zna nešto više o tome pliz... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAVU Zagreb, Maksimirska 63, +385 (1) 235-7555 probaj nazvati njih, znaju sigurno više nego ja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frida odgovoreno: 9. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. hvala, pokušat ću doć do potrebnih informacija! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.