Jump to content

prekrsajna prijava-placanje kazne


anonimno

Preporučene objave

Trebao bih jedan savjet, dobio sam prijavu za prometni prekrsaj, autom sam se zabio u grmlje, nisam pocinio nikome stetu osim sebi, kazna je bila 1000 kn, zalio sam se i smanjili su mi kaznu na 900 (700+200knsudski troskovi)

Da li netko zna kako bih mogao tih 700 kn odraditi kao neki drustveno koristan rad, 200 kn sudskih troskova bi platio.

Ili... na rjesenju pise da ako se kazna ne plati u cijelosti ILI DJELOMICNO u roku (8 dana) zatvor, ovo ono... Sta se desava ako uplatim samo 50 ili 100 kn od te kazne? Moze li se to platiti u ratama? Bez ponovnog postupka zalbe.

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na brzom odgovoru, znam neke ljude koji su se zalili i oprostili su im kaznu i naplatili samo sudske troskove i nadao sam se da ce biti tako i u mojem slucaju, no u odgovoru su napisali da su uzeli u obzir sve olakotne okolnosti (iskreno priznao prekrsaj, nanio stetu samo sebi, nezaposlen, zivi sa ocem koji ga uzdrzava itd.) i na osnovu toga smanjili kaznu za 100kn... iskreno, ocekivao sam vise.

 

Znate li mozda da li se treba naruciti za razgovor kod suca za prekrsaje ili samo doci tamo i kome se trebam obratiti? Sucu koji je vodio slucaj ili je neka druga osoba zaduzena za rijesavanje tog financijskog dijela, odnosno zamjeni novcane kazne za drustveno koristan rad?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija