kira objavljeno: 4. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2008. Lijepi pozdrav ! Za- Desemovca- lijepo molim ! Kod stambenog zbrinjavanja kako se računaju članovi obitelji to jest djeca, dali se računa punoljetnost ili zajednićko kućanstvo. Hvala ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. Ako te to intresiralo: 7.) broj uzdržavanih članova obitelji (do 15, odnosno do 26 godina) – jedan član 12 bodova – dva člana 24 boda – tri člana 36 bodova – za svakoga sljedećeg člana 12 bodova Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. molim lijepo ako mi netko moze reci kad mogu ocekivati dodjelu stmbenog kredita ako sam zahtjev predao 2006.g.,i gdje mogu doci do te liste,i sta mi je ciniti kad vidim koji sam na toj listi,koji su kriteriji po kojima se dobiva taj isti,40% sam HRVI.da li ima to veze s mjestom stanovanja.unaprijed HVALA!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. ŠTA stvarno mi nitko nemoze pomoci,uputiti me,odgovoriti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. liste su na oglasnoj ploči u uredu državne uprave. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
eliopisak odgovoreno: 23. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2008. 40% se trenutno zbrinjavaju ako su prethodno zbrinuti s većim % ali ovisno o mjestu boravka tj. gdje su sagradili ili kupili stanove za branitelje.Prednost imaju veće obitelji (bodovi) tako da i manji % može biti u prednosti. Dobra vijest je što se povremeno kupuju stanovi u novogradnji jer je možda sad jeftinije kupiti par stanova nego graditi zgradu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.