ansaj objavljeno: 8. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2008. Poštovani, ...ja radim u jednoj tekstilnoj firmi već 9 godina...radi se u tri smjene...problem je u tome što mi nemamo pola sata pauze a radimo 8 sati dnevno...tih pola sata što bi trebali imat pauzu plaća nam se kao prekovremeni rad...već godinama molimo našeg poslodavca za tu pauzu ali on neće ni da čuje! Pošto znam da po svim zakonima imamo pravo na tih pola sata...zanima me dali se to može riješit pravnim putem i dali se isplati angažirat odvjetnika... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. Obavijesti inspekciju rada. Možeš i anonimno. Imaš i formular na njihovoj web stranici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. ansaj Novak Pristupio: 8/4/2008 Broj objava: 2 O moj Bože... Molim vas pogledajte dole moju temu Pauza to sam isto poslala anonimno na inspekciju i dobila odgovor da nema osnova za kažnjavanje...ma jeli to moguće.... 12:38 17/4/2008 Lutjena Forumaš Pristupio: 7/4/2008 Broj objava: 33 Re: O moj Bože... Članak 44. Zakona o radu (1) Radnik koji radi najmanje šest sati dnevno ima svakoga radnog dana pravo na odmor (stanku) od najmanje 30 minuta, osim ako posebnim zakonom nije drukčije određeno. (2) Vrijeme odmora iz stavka 1. ovoga članka ubraja se u radno vrijeme. (3) Ako posebna narav posla ne omogućuje prekid rada radi korištenja odmora iz stavka 1. ovoga članka, kolektivnim ugovorom, sporazumom sklopljenim između radničkog vijeća i poslodavca, pravilnikom o radu ili ugovorom o radu uredit će se korištenje ovoga odmora. _________________ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.