gricko objavljeno: 9. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2008. Imam problem sa bučnim susjedima u stanu iznad svoga. To su podstanari a vlasnik je iz BiH. Žalila sam se i policiji i vlasnicima i predstavnku ulaza ali bez ikakvog rezultata. Oni se bave nekim poslom na crno i stan su pretvorili u radionicu dan i noć. Kada se žalimo na njih oni sve svrću na svoje malo dijete, kao da ono pravi buku. Ne znam što učiniti, jer je nemoguće živjeti tako, bude nas po noći, i svakodnevno se čuje škripanje, kuckanje i buka kao da pomiču namještaj. Ako odlučim podići tužbu, da li mi netko zna reći kako to da napravim, koja je procedura? Hvala : Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ilica odgovoreno: 12. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. pročitala sam da se to prijavljuje sanitarnoj inspekciji, neobično ali je tako. nazovite ih i i pitajte ili još bolje pošaljite im pismeno prijavu imenom i prezimenom pa ćete dobiti odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
adkl431 odgovoreno: 5. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2008. Za utjehu - ovo škripanje, kuckanje i buka kao da pomiču namještaj je sitnica. Zamislite situaciju da pijani huligan dođe iz skitnje u pola dva ujutro s društvom u stan iznad vašega i raspali "mjuzu" do daske. Dođe policija, stišaju se, ode policija iza ugla, oni raspale "mjuzu" ponovno. I tako svaki put kad mu roditelji nisu kod kuće. Jednom smo zvali policiju tri puta iste noći, a onda su nam za osvetu u neko doba nogom razvalili vrata. Došla opet policija, napravili zapisnik, konstatirali da je počinitelj nepoznat, otišli i nikom ništa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.