Štefanija objavljeno: 9. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2008. Kupila sam stan, imam vlasnički list s teretom u korist tvrkte koja je u stečaju. Tuže me jer nisam platila do kraja. Trebam dobrog NE PRESKUPOG odvjetnika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zex odgovoreno: 19. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2008. Molimo javljati se korisnici isključivo putem e-maila objavljenom u korisničkom profilu ili na pm (private message). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ambrozija odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Ja takodjer trazim odvjetnika za nekretnine, Zg. Molim info na PM. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cigla odgovoreno: 9. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2008. Postovanje, Jako bih cijenio kad bi i meni netko na PM preporucio dobrog Zg odvjetnika za nekretnine, tocnije prijenos vlasnistva izmedju supruznika, najam stana i sl. Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rango odgovoreno: 25. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2008. Pozdrav svima, ja takodjer molim, ako moze preporuka dobrih i ažurnih odvjetnika za nekretnine na moj mail. Pozdrav i unaprijed hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Goran6 odgovoreno: 2. prosinac 2008. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2008. Meni bi takodjer trebao odvjetnik za nekretnine u Zagrebu. Molim posaljite preporuke PM-om. Zahvaljujem na svakoj pomoci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Klorirana odgovoreno: 15. svibanj 2015. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2015. Isprike na dizanju stare teme, ali meni bi isto trebala preporuka odvjetnika za nekretnine u Zagrebu, još bolje ako se nalazi u istočnom dijelu, ali nije uvjet. Unaprijed hvala i lijep pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Elden odgovoreno: 7. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2016. Meni bi takodjer dobro došao odvjetnik za nekretnine u Zagrebu. Hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zoey000 odgovoreno: 14. svibanj 2016. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2016. Dragi svi, evo i meni treba jedan dobar odvjetnik za nekretnine. Molila bih vas da mi nekoga preporucite, hvala puno! lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cnine odgovoreno: 8. kolovoz 2016. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2016. Ako moze u PM dobar odvjetnik oko kupnje stana, knjizenja itd... Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gamedub odgovoreno: 19. studeni 2016. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2016. Ako moze dobar odvjetnik u PM oko kupnje stana itd Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
loolipop odgovoreno: 1. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2016. Molim vas i meni preporuka za dobrog odvjetnika za nekretnine, konkretno za borbu s agencijom za nekretnine. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.