Jagoda123 objavljeno: 9. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2008. Moze li mi neko reci da li se zasotavstina dijeli na tri ili na dva dijela ukoliko su tri sina nuzni nasljednici a pri tom se jedan odrekao u svoje i imessvojih potomaka? tj. da li ec druga dva sina dobiti po 1/6 ili po 1/4? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Ostavina po pokojniku se dijeli po nasljednim redovima a ti čine suprug-supruga, djeca, braća sestre u jednakim dijelovima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jagoda123 odgovoreno: 13. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2008. pitala sam za nuzne nasljednike..... ovo mike06 nije tocno sto si napisao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lexus odgovoreno: 13. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2008. Dijeli se onako kako je oporukom određeno, a nužni nasljedni dio se ZAHTJEVA i pripada točno onoliko koliko je rekao zakon što znaći ako se neko odrekne svoga dijela drugi ne dobivaju njegov dio nego sam onoliko koliko im po zakonu pripada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.