grand objavljeno: 10. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 10. travanj 2008. ...spadaju praunuci??Čitao sam osnove spominju se samo djeca, bračni drug itd.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Praunuci mogu biti nasljednici I. nasljednog reda pod uvjetom da nemaju živih predaka. Npr. ostavitelj je imao sina koji je umro, a taj sin je imao kćer koja je isto umrla, a iza nje je ostao sin. Taj sin je praunuk koji nasljeđuje ostavitelja jer su svi prije njega umrli prije tog ostavitelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. pozdrav notarice... Nema nijednog vica..kaj je Mrljavac umro? Tak sam se nasmijal, ako njegovi vicevi nemaju veze s ovim portalom svima je dobro došlo! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Mrljo je živ i zdrav, bez brige. Samo si se mimoišao s njim. Budno prati i dalje Bisere, jer Mrljo je vreća bez dna.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grand odgovoreno: 10. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. to sam i mislio, hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. neka se moderatori ne ljute ispalit ću ovdje dva tri moja. editirala notarica viceve u bisere Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.