froga objavljeno: 12. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2008. Pozdrav!! Evo ako mi netko zna odgovoriti, da li imam ikakva prava da ostanem raditi, ako sam u 3 mj. trudnoće, a ugovor na određeno mi ističe za 3 mjeseca? Išla bi na održavanje trudnoće i onda porodiljni???!Porodiljni bi mi počeo za 5 mjeseci, kada bi ovaj ugovor istekao po pravilima.?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 12. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. Išla bi na održavanje trudnoće i onda porodiljni???! O tome će sukladno medicinskoj indikaciji odlučiti tvoj izabrani doktor primarne zdravstvene zaštite na prijedlog doktora ginekologa, pa kad se tako nešto dogodi, javi se pa ću ti dalje sve objasniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ilica odgovoreno: 12. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. koliko ja znam ugovor na određeno ističe danom njegovog isteka bez obzira na trudnoću, porodiljni, bolest ili sl. zato i je sklopljen na određeno vrijeme Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.