CheKirac objavljeno: 12. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2008. Molim odgovor, ako je netko imao sličnu situaciju, imao sam šifru F 43.1, koja je sad nakon lječenja uslijed pogoršanja stanja promjenjena na F62,0 i F 62.4. Šta mogu očekivati na reviziji, odnosno na pokretanju obnove postupka uslijed pogoršanja stanja. Molim odgovor brzi, hitno mi je. Dali se mijenja postotak invalidnosti jer dosad sam imao 20% vojno 80% civilno, opća nesposobnost za rad i 50 god. starosti, čin stožernog narednika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
CheKirac odgovoreno: 12. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. Zar nitko nezna odgovor, bar približno na moje pitanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 12. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. Narečene šifre, mogu povečati tvoj postotak invaliditeta, znači ovdje je srazmjer od 20-60%. Postotak invaliditeta ne mora pratitit i postotak omjera za izračun mirovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.