tragac objavljeno: 14. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2008. Imam jedno pitanje, ugovorom o doživotnom uzdržavanju naslijedio sam kuću od bake, po poreznoj ispostavi oslobođen sam poreza (nakon smrti oca, prvi sam naslijedni rod) i sada me zanima ako bih tu kuću prodavao da li bih morao platiti kakav porez ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grand odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. Ako ste bili oslobođeni poreza na temelju činjenice da ste srodnik sa primateljem uzdržavanja onda ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. ako želite prodati tu nekretninu porez plaća stjecatelj tj. kupac Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 17. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. Znači li to da ukoliko je prodam prije isteka 3 godine ne plaćam porez kao na neku dobit ili tako nešto slično, ma čini mi se da sam po nekim postovima pročitao kao ako se nekretnina u roku od 3 godine od stjecanja proda da se plaća nekav porez na to zato sam i pitao, ipak hvala na savjetima ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Ne plaćate porez! evo link da se ne ponavljam! http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=20782&forum=34 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.