h2o objavljeno: 15. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2008. zapisana sam za slušanje za ponedjeljak 28.04. al tad neću bit u zg-u. Stoga ako ima koja dobra duša koja bi mi ustupila datum sa početka roka (doidućeg četvrtka - 24.04.), bila bi joj jako zahvalna ja dajem svoj - 28.04 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Froggy odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. ja nazalost nisam uspjela prijavit slusanje za ovaj rok, posto je bilo nemoguce dobit vezu, pa te mogu samo zamoliti da, ukoliko ne nadjes nikog tko bi se mijenjao za datum i termin ostane prazan, javis pa da se dogovorimo oko eventualnog ustupa termina. bila bih jako zahvalna, s obzirom da izlazim na rok u svibnju... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
h2o odgovoreno: 16. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. je oko 8 ujutro, ja sam ih dobila u 11 okej, ako ne uspijem, javim ti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.