rizla001 objavljeno: 15. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2008. ihaaaj, evo me nazad priča ide ovako: vozim se ja, zastanem na zebri, propuštam pješake, razgovaram na mobitel s jednom, a vrtim volan (onak ko baja) drugom rukom.... ugledam murjaka, bacim mobać ali prekasno. na kraju mi kaže da će mi zapisat samo kaznu šta nemam prometnu (student sam znate...ne) i da je to 300kn. zapisao me u svoj blokić i kaže moš ić e sad, nije me tražio ni da šta potpišem, niti mi dao kakvu uplatnicu, dal kad mi stigne kazna (reko je samo za prometnu) dal da pišem žalbu i kako bi to trebalo izgledat... reko mi je da će stić u roku 10 dana hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. Šta ti studiraš,motanje rizle?na šta da se žališ kad ti još nitko ni nije javio ni da si optužen ni kriv za bilo šta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rizla001 odgovoreno: 11. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. evo stigla kazna za mobitel 400kn. došao poštar al sam mu reko da vrati u poštu (da se u međuvremenu mogu ovdje posavjetovat).... šta da sad radim, dal da to odem podić ili ne, ako da da mi pokažete kako da napišem žalbu.... hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sportbilly odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. rizla001 je napisao: evo stigla kazna za mobitel 400kn. došao poštar al sam mu reko da vrati u poštu (da se u međuvremenu mogu ovdje posavjetovat).... šta da sad radim, dal da to odem podić ili ne, ako da da mi pokažete kako da napišem žalbu.... hvala Stari, obavezno odi to podići u poštu. Ukoliko to ne podigneš, poštar može napisati da si odbio primitak (druga je stvar da te nije našao) tako da sud to može objaviti na oglasnoj ploči i može postavti pravomoćno a da toga nisi ni svjestan. Kada podigneš javi nam točno što si podigao i o čemu se radi pa ćemo ti smisliti nešto ili se javi privatnom porukom. pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rizla001 odgovoreno: 11. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. ma znam se ja s tim poštarom... ostavio je on meni onaj žuti papirić kao da nikog nema doma, a vidli smo da je od murje kazna za mobitel... dal da ipak dižem? (sad kad znaš ovo) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rizla001 odgovoreno: 20. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2008. pa zar nitko??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.