kira objavljeno: 16. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2008. Za morskywuk. molim Hvala lijepa na iscrpnim odgovorima, molim za još malo pozornosti. Kod mene je komisija bila prije tri godine, "utvrdila" je potrebne radove, mislim ne pozorno i detaljno, sada sam na listi u Ministartvu , još sam daleko od odobrenja. No ako ja sada odlučim da iz svojih sredsata idem u radove koji su nužni na kući jer su neodgodivi, što se onda događa, ako bi primjerice ponovno komisija izlazila na uvid u trenutku konačnog odobrenja kredita, jer će onda stanje kuće biti drugačije...što mi je činiti. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. isti slučaj kod mene pa sam digitalcem i kamerom snimio stanje i skupljam račune. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.