Smille objavljeno: 16. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2008. Situacija je ovakva, a jednim djelom je vezana za nagradnu igru Vip-a.Igrao sam istu a prije toga sam uzeo 2 uređaja u Vip-u te otvorio trajne naloge za oba.Poslije sapunice sa Vip-om otišao sam u banku i krajem 2 mj. sam zatvorio iste i od banke 04.03. dobio pozitivan odgovorglede dozvoljenog zatvaranja istih.Međutim trajni nalog je naplačen od strane Vip-a i to dana 21.03. pa se ja pitam kako je i da li je to moguče??? Radi se o RBA- banci.Da li je dotična to smjela napraviti??? Ovim putem molim savjet i šta sada mogu napraviti i kako dalje Molim pravni savjet ukoliko je moguče ili kome se mogu javiti glede nastalog problema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Smille odgovoreno: 21. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. Nitko nezna odgovoriti na upit ili ??? Ima li ikoji pravnik ili netko tko je kompetentan da mi odgovori na upit o dotičnom slučaju??? Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.