imported_NATAŠA1501143908 objavljeno: 17. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 17. travanj 2008. Ukoliko je u katastarskom planu ucrtana zgrada dali mi je potrebna građevinska dozvola da bi na tom istom mjestu sagradila novu zgradu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. Za svaku novu gradnju potrebne su Vam dozvole u skladu sa Zakonom o prostornom uređenju i gradnji. Nije bitno je li nešto ucrtano u katastar ili nije, već ima li ono što je izgrađeno dozvolu ili nema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Triton odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Naravno da vam je potrebna dozvola za novu gradnju koja mora biti u skladu i sa aktualnim zakonom o prostornom uređenju i gradnji i također pravilnicima koji se vežu na taj zakon npr. tehnički propis o uštedi toplinske energije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
joszde odgovoreno: 15. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2009. dobro večer neznam da li ima a vjerovatno ima nisam mogla naći zanima me sljedeća informacija ,nešla sam zemljište sa započetom gradnjo kuče od 90m2priključci su ispred kuče ,ima samo lokacijsku dozvolu,pa me zanima da li itko zna koliko bi me došla građevinska dozvola i koliko bi me došli priključci struja ,voda ,plin,mjesto velika gorica pa ako mi itko može pomoći bila bi zahvalna hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 15. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2009. NATAŠA je napisao: Ukoliko je u katastarskom planu ucrtana zgrada dali mi je potrebna građevinska dozvola da bi na tom istom mjestu sagradila novu zgradu? Porebno je ishoditi Rješenje o uvjetima gradnje za zamjenski objekat. Iznos komunalnog doprinosa koji trebate platiti za gradnju novog objekta umanjuje se za volumen postojećeg. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 15. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2009. joszde je napisao: dobro večer neznam da li ima a vjerovatno ima nisam mogla naći zanima me sljedeća informacija ,nešla sam zemljište sa započetom gradnjo kuče od 90m2priključci su ispred kuče ,ima samo lokacijsku dozvolu,pa me zanima da li itko zna koliko bi me došla građevinska dozvola i koliko bi me došli priključci struja ,voda ,plin,mjesto velika gorica pa ako mi itko može pomoći bila bi zahvalna hvala. Za odgovor je bitno da navedete kada je ta lokacijska izdana (godinu). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
joszde odgovoreno: 15. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2009. neznam koja je godina ali predpostavljam u zadnjih 2-3 god. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 15. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2009. Pogledajte točno kada je izdana. Zakon o gradnji se baš unatrag dvije-tri godine nekoliko puta mjenjao. Prvotno je za gradnju kuće do 400 m2 bilo potrebno ishoditi građevnu, pa samo lokacijsku dozvolu. A sada samo Rješenje o uvjetima gradnje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.