suarez objavljeno: 19. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2008. ja zivim u argentini, imamo u hrvatskoj imanja od pokojne majke, da se ubrza povratak ili naknada tih imanja ja sam se odreko od njih u korist mog brata, ja vas pitam da u slucaju da nedaj Boze moj brat umre ,jer ja u tim slucaju mogu trazit da mi se vrati pravo nad tim imanjima?? Moj brat zivi sa sinovima u Argentini i ja isto sa mojima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 19. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2008. U slućaju da ste vi ustupili svoj nasljedni dio svom bratu, taj dio imovine bi mogli dobiti nakon smrti brata samo u slučaju da ste nasljednik iza njega. Dakle ako bi on imao djecu ili ženu, vi ne možete dobiti ništa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svetlan odgovoreno: 10. srpanj 2013. Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2013. Kako izgleda trenutna situacija sa oduzetom imovinom za vrijeme drugog svjetskog rata i poslje drugog svjetskog rata? Dali se dobiva neku odstetu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.