Zemir objavljeno: 20. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 20. travanj 2008. Pozdrav! Molio bih pomoć nekog tko je bolje upučen od mene što napraviti sa med.dokumentacijom nakon 1.st.komisije,tamo sam predao kopije med.dokum. koja ide na 2.st.komisiju.Mene znači zanima šta sa dokumentacijom koju sam dobio poslije tj.dali je treba negdje predati,ako treba gdje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. predaješ dokumentaciju gdje si i prije predavao i ide kao nadopuna, dakle u uredu, ako si pozvan na dlp onda tu dokumentaciju ponesi sa sobom (kopiranu) i predaš ju vještacima. dokumentaciju će vještaci primiti ako je vezana za bolest na koju se odnosio zahtjev za priznavanje statusa hrvi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. Ma nigdje ništa ne trebaš naknadno predavati, jer ti DLP potvrđuje ili poništava rješenje PLP za razdoblje za koje imaš medicinsku dokumentaciju, tj do pregleda pred PLP. To ti jednostavno takav slijed postupka priznavanja statusa HRVI, a ovu novu dokumentaciju čuvaj za slijedeću godinu, jer pretpostavljam da ćeš status HRVI dobiti (naravno ako ga uopće dobiješ) privremeno s rokom važenja od godinu dana. Druga bi stvar bila da si uložio žalbu na rješenje PLP i da si uz to tražio i pregled na DLP, tada bi ti vještaci na DLP mogli, iako nije obavezno, tražiti novu dokumentaciju. Ovo ti govorim iz vlastitog iskustva. Znači čuvaj med. dokumentaciju za sljedeću godinu kad te ponovo pozovu na PLP. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.