udovica objavljeno: 21. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2008. danas je izašla nova arena, u kojoj je članak o vudu obredima koji su rađeni na groblju u Petrunji, te informacije su se dokopali novinari arene preko jednog našeg poznanika, dosađivali su meni i mom bratu da im pokažemo to mjesto i to je sve. mi smo pristali ali uz strogi uvjet da se ne objavi niti naše ime niti slika jer smo u maloj sredini, međutim oni su objavili sliku i mene i mog brata. pošto nam je majka bolesna i to smo im rekli da ona za to ne smije saznati ugrozili su nam i sigurnost i zdravlje majke ako novine dođu njoj u ruke. ja vas molim da mi odgovorite dali ja mogu tužiti redakciju arene i kakvi su moji izgledi odnosno naši, puno hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
žaklina odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. A gdje ti bi pamet?? Arena... Zna se da lažu.. Jedanputa su napravili intervju sa mnom na 2 stranice, a ja bila na godišnjem... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. Bojim se, ništa ne možete, ako se nisu napismeno obvezali da neće navoditi vaša imena i objavljivati sliku. Ovako - obećanje, ludom radovanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.