djovan objavljeno: 22. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2008. Umirovljen sam ove godine sa statusom : Osiguraniku hrvatskom branitelju-dragovoljcu iz domovinskog rata xxxxxx koji je zbog bolesti nastala -opća- nesposobnost za rad priznaje se ......najniža mirovina itd.... Zanimaju me prava: Do sada sam plaćao dopunsko osiguranje za sebe i suprugo, ona je u radnome odnosu, 80m kn, šta dalje? Imam li mogućnost krdita, povolji uvjeti? Općenito šta imam od povlastica? Hvala na odgovoru, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vuktermit odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Da li ti je priznat status HRVI-a, ako je onda imaš onda si oslobođen od plaćanja participacije, imaš pravo na invalidske dionice itd. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
djovan odgovoreno: 22. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Neznam, gdje da provjerim? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pesimist odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Znaš valjda jesi li podnosio zahtjev za priznavanje statusa HRVI-a i jesi li izlazio na LP (komisije). i za to se dobije rješenje-pozitivno ili negativno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DeniD odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Pa... što se tiče dopunskog osiguranja, imaš pravo da dalje plaćaš ili ne plaćaš.Što se tiče kredita, odaberi banku i odeš i pitaš hoće li ti dati kredit po povoljnijim uvjetima, a od povlastica imaš još i jeftiniju željezničku kartu, učlanjenje u umirovljeničke klubove, i tako... Oprosti na pomalo sarkastičnoj intonaciji, ali pitanje jednostavno mami ovakav odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
djovan odgovoreno: 23. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2008. ok, hvala na odgovorima... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.