sviby objavljeno: 24. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. travanj 2008. Na forumu je pisalo 21,79kn po udjelu. Danas mi u Fini za mojih 16,54 udjela isplate 295,04kn. Ispada 17,83kn po udjelu. Koliko je na kraju točno. Evo i na Erste-Investu stoji 21,79kn po udjelu. Jeli još tko dobio manje??? Onih 16,54 udjela nekome ne izgleda puno,nije mi priznato gotovo cijelo ljeto '91! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. 21,79 kuna. ukoliko ti je manje obračunato, radi se o grešci, za neobračunato vrijeme si se trebao žaliti fondu, možda još nije kasno.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sviby odgovoreno: 25. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2008. Nazvao sam Erste-Invest.Kažu da su mi prošle godine poslali novo rješenje sa manje bodova.Nisam ga dobio. Znači moram negdje drugde rješavati problem. Hvala. Može lock. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.