scoperta objavljeno: 25. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 25. travanj 2008. Ima još par dana mogućnosti za prjaviti ispit za 6. mjesec. Kako bi taj neformalni dio prijave trebao izgledati? Je li dosta samo napisati da bi izašao na ispit i zatražiti neki datum (koliko god to bilo relativno) Ili žele da slažeš brda i doline u tom zahtjevu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MirkoN.Zlikovsky odgovoreno: 25. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2008. Neformalno samo da prijavljuješ, a opcijski možeš izraziti želju da to bude pije ili poslije. Naravno to njih ne obvezuje ali ne vidim razloga da ne iziđu u suset ako je moguuće, tj ako svi ne traže da to bude negdje pri kraju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 25. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2008. Ma kakva brda i doline Napises - podnosim prijavu za taj i taj mjesec, uvjete sam stekla tako i tako, prijavi prilazem... i to je to! Mozes dodat da molis da budes rasporedjena u neki odredjeni dan na ispit. stavi adresu na koju ce ti doc rjesenje i broj telefona za slucaj da te trebaju kontaktirati u vezi neceg! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mst odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. zanima me samo ako nekto zna koliko prije ispita dode rješenje ili prije roka. to mi je bitno jer izbjegavam primitak neke poste, a s obzirom na starije članove obitelji moglo bi se dogoditi da vrate nesto sto ne treba vratiti, a prime nesto sto ne treba primiti....hvala.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. stavi si ured da ti tamo stigne.... osim toga stize u zutoj velikoj koverti na kojem pise min pravosudja... i uopce ne izgleda ko poziv za sud ili rješenje /presuda Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matanaga odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. Hoće li mi uvažiti molbu za polaganjem na kraju roka, recimo, ako sam se rano prijavio? Ili možda nema pravila? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svilena odgovoreno: 3. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2008. Nema pravila, ja sam prijavila početkom 12. mjeseca za 2. mjesec, i tražila kraj roka, a stavili su me 21.2. Računaj odmah početak roka,a svaki ekstra dan koji budeš imao računaj kao bonus za ponavljanje. Meni je upalilo pa se nisam šokirala kad sam dobila poziv odmah za sam početak (nama je rok počinjao 18.2.). P! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.