valy objavljeno: 29. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. travanj 2008. kako i na koji način mogu tužiti poslodavca zbog kršenja prava iz pravilnika o radu? Pravilnikom je propisana naknada za prijevoz koju ja ne dobivam.Koristim privatni auto u službene svrhe,a pravilnikom nije određeno da radnici koji dobivaju naknadu za korištenje automobila ne dobivaju naknadu za prijevoz(mj. karta zet-a). Ima li uopće osnove za tužbu? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Yaris odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. mislim da ti tužba u ovom trenutku nije baš najsretnije rješenje, jer ako ga tužiš, što misliš, što te slijedi??? probaj o tom problemu otvoreno porazgovarati s njim i bar ćeš znati na čemu si! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
valy odgovoreno: 30. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. mislim ionako otići iz postoječe firme,zato i razmišljam o tužbi,tako da popratne okolnosti baš i nemaju utjecaja;) A kad več odlazim da odem sa stilom! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.