mskrpan objavljeno: 30. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. travanj 2008. Imam jedno pitanje glede alimentacije presuđeno mi je da moram dati djetetu 30% od moje place. U obrazlozenju pise da su njegovi troskovi 1700kn s tim da sam od pocetka tuzbe duzan placati 1000kn i da majka zbrinjava ostatk troskova. Djete vise ne zivi s majkom koja vise nedoprinosi nista. U razgovoru s djetetom i svjedocima dogovorili smo se da mu ja placam i dalje 1000kn s tim da je djete na fakultetu i zivi samostalno. Sad moj problem je to da me poziva njegov advokat i trazi od mene 30% sto je sad kad se gleda od moje place 1500kn te mi prijeti zatvorom iakao sam se ja dogovorio s sinom koji mi se u zadnjih 30 dana ne zeli javiti osim sto prenosi niz neistina advokatu. Pa je moje pitanje sta da uradim?? Unaprijed Hvala..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. Što vam je činiti? Uplaćivati uzdržavanje prema određenom vam iznosu, koji je izgleda određen u postotku prema primanjima kako ne biste gomilali dugovanje. I eventualno zatražiti smanjenje usput ako želite. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.