PrEsVeTli objavljeno: 30. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. travanj 2008. pozdrav ekipi Jel zna netko kaj se dogodilo sa zahtjevima za povratom poreza koje je MUP uplatio 2007 za prekovremene sate od 2004. Ima li tko kakvu informaciju glede povrata istoga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 1. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. i ja čekam poštara.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 6. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. čini mi se da od povrata poreza za još uvijek zaposlene u Mup-u neće biti ništa tako skoro, mislim na one koji su uz prijavu za 2007 godinu, dobili i poreznu karticu sa indikatorom ''3'' za 2006.godinu, kako kažu u poreznoj upravi čekaju naputak kako to riješiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 6. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. Upravo baš tako, danas sam malo s kolegom zvrca okolo, još nema točnog naputka o rješavanju ovih problema. Bez obzira na ishod, pošto se traži "obnova postupka" trebali su donijeti pozitivno ili negativno rješenje. U slučaju negatinvog ide se s tužbama. I opet na teret poreznih obveznika. To je kad škrtac plača dva puta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 6. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. Nisam niti sumnjao u to kakavi će biti odgovori, baš se pitam zbog čega tako razmišljam Ne zna se, čeka se uputa, još nemamo ništa su najčešći odgovori uprave ne večinu naših upita, ne znam gdje je tu kemija, dođeš u poreznu-utvrdi se koliko je više plačeno poreza- dobiješ povrat i amen, ali neeeeee treba za svaki postupak uputa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 7. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. To je kad od početka ne radi se po pravilima, sad opet treba zaobići pravila, da bi se došlo do zajedničkog rješenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Frutek odgovoreno: 11. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2008. Zar nam nisu trebali dati nekakav odgovor, pa makar i negativan. Koliko znam postoje nekakvi zakonski rokovi za očitovanje. Ne čekaju valjda da nam istekne rok za podnošenje tužbe. Kod mene ljudima već stižu rješenja iz porezne a za nas se još ništa ne znas. Bit će na kraju pojeo vuk magare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barekica odgovoreno: 11. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2008. Ja sam predao zajedno obračun za prošlu godinu iz druge firme i obračun koji sam dobio iz MUP-a. Kako će to rješiti, kad mi moraju obračunati redovni povrat za 2008. koji nema veze s povratom od prije od policije? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.