Jump to content

OSIGURANJE NATOČNOSTI NA RASPRAVI - PRITVOR


anonimno

Preporučene objave

HITNO TRAŽIM VAŠ SAVJET.

Moj bivši radi i živi u inozemstvu. Svako toliko je u Hrvatskoj i upravo pokušava iz suvlasničke zajednice izvuči nešto nekretnina koje bi prodao.

Prema djetetu ima obvezu uzdržavanja koju ne poštuje niti nakon izrečene 2 kaznene presude kojim je osudjen na kaznu zatora - naravno uvjetno, ali napominjem 2 uvjetne zaredom - sudac nije izrekao onaj dvostruki uvjet.

I sada je pod uvjetom ali od 5. mjeseca ništa ne plaća. Sada je u Hrvatskoj, a za par dana imamo raspravu ponovno u 3. kaznenom postupku na istu temu.

Što da učinim, sada je na našem terenu. Kome prvo da se obratim. Znam na kojoj je adresi, da li da krenem u ODO ili na policiju. Prekršio je uvjetnu osudu, i što da kažem na raspravi u kaznenom sada kad dodjem. Pa kada će konačno u zatvor.

Da ne spominjem da je dužan veliki iznos s obzirom da je tek krajem 2004. počeo našto plaćati, a dijete je rodjeno 1989. ... Očito je da izbjegava svoju obvezu prema djetetu. Ne pita za njega, ne zove, vidio ga je samo dvaput u životu. Sada mi je novac sekundaran, možda bi trebalo poštivati Zakon pa ga zaključati. Pomozite mi, dosta mi je svega. :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nisam vas pitala za ciničnu primjedbu, nego za odgovor. Uopće ne želim komentirati taj vaš hmm,

jer je očito zlurade naravi, a sa takvima ne razmjenjujem mišljenje, bolje reći, ne spuštam se na taj nivo. Ukoliko ima educiranih iz ove domene, bilo bi sasvim ok da savjetuju. A vi posjetite forum neke druge vrste.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vi je očito nemate dovoljno, pa o lovici sanjate i čak ni na ovom forumu ne možete se oteti strasti prema njoj, pa tako sve kroz novac gledate. Strašno ...

Gospodine dragi, vjerujte mi, da mi je novac primaran, ne bi inzistirala na tome da ga zaključaju. Jer kad ga zaključaju, onda svakako ne može plaćati. Jadničak.

Medjutim, odabrala sam nematerijalnu korist.

Gušt je takvo smeće strpati u zatvor, pa makar u pritvor na par dana. To i nije bog zna šta, ali čovjeka veseli. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija