grg4 objavljeno: 3. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. svibanj 2008. Daklem ovako, dobio sam jucer neku vrstu obavijesti iz ministarstva vezano za moj zahtjev za kredit za stambeno zbrinjavanje. Sve je u redu i sve je super, stavili su me na listu na 11xxx mjesto. Imam li se ja ovdje cemu nadati i koliko bi otprilike dugo na to morao cekati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
niko1 odgovoreno: 4. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2008. pa otprilike toliko godina Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grg4 odgovoreno: 4. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2008. niko1 je napisao: pa otprilike toliko godina Doista ohrabrujuce. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
niko1 odgovoreno: 5. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2008. ako nema š vezu ne nadaj se puno znaš kako to ide kod nas Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grg4 odgovoreno: 5. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2008. Vezu? Gdje bih trebao imati vezu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
niko1 odgovoreno: 6. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. ako neznaš gdje pa neznam ni ja jer i ja sam već 10 godina pet tisuća i neki i nikako se nemičem s tog mijesta jer nemam te ####ne veze Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grg4 odgovoreno: 6. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. Jesus, bolje da to nisam niti pokretao... Ovako se nadam, cekam a pritom ne smijem nista na svoju ruku jer u tom slucaju gubim sva prava vezano za ovo... PSMTR.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.