darla_ objavljeno: 5. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 5. svibanj 2008. jednom sam pitala, bas na legalisu, moze li se s diplomom s politologije upisati postdiplomski na pravnom fakultetu i dobila odgovor koji ne zadovoljava moje "ambicije" (da se jos ne zaposlim).. znaci, samo javno pravo.. ne omalovazavam, ali to me ne zanima.... i onda sam odlucila upisati pravo.. sad (ne sad)... u sedmom mjesecu, pa sad radim i ucim i odgajam dijete (nije tesko .)) zanima me kako sve to funkcionira.. izvanredno studirati, se to bira ili te tamo utrpaju, cijena semestra, prijemni... sve to proci jos jednom..... prestrasno koliko te povjesti stvarno ima? nije valjda onih 4 puta 180 stranica i ima li koji dobar vrtic u blizini faksa? merci and gracias Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 5. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2008. i, ima netko tko bi samnom na prijemni? potpora i to... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 5. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2008. darla_ je napisao: jednom sam pitala, bas na legalisu, moze li se s diplomom s politologije upisati postdiplomski na pravnom fakultetu i dobila odgovor koji ne zadovoljava moje "ambicije" Možeš upisati postdiplomski na pravu (ne samo javnu upravu već i druge smjerove). Uz polaganje NEKIH (par) razlikovnih ispita koje polažeš prije nego ispite sa postdiplomskog. U svakom slučaju, ne isplati ti se ispočetka studirati pravo - ni govora! Razlikovni ispiti će ti oduzeti 1 semestar, pa ne vidim zašto bi studirala 5 godina za isti cilj.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 6. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. a na pravnom su mi rekli isto, da ne mogu... nest ti meni sto smo mi na politologiji imali pravnih predmeta.. ustavno, međunarodno, javno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. Ima ok vrtić blizu Pravnog faksa. U Prilazu Gjure Deželića, na sjevernoj strani, blizu Kačićeve. Nekad se zvao Krsto Ljubičić, sad ne znam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. idem sad pogledat statut i natječajne uvjete... siguran sam da sam negdje pročitao da mogu i srodni fakulteti.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 7. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. puno hvala... popunila sam jucer prijavu za razlicak u jurišicevoj , jer sam ja u vlaskoj, pa mi je to usput... dok idem na predavanje... samo, kakva je to glupost da vrtici rade do 16:30? kao desetosatni program placam, a dovodim ju u 9 ujutro.. do 16:30... a svasta... a ti kojemsamzaboravilanick, molim te, provjeri mi to... ja sam tek danas procitala uvjete upisa... radim cijeli dan... a sad idem malo uciti... tek sam na povijesti treceg srednje... hrvatski jesam, a logicko zakljucivanje ni necu.. samo tablice istinitosti... bas sam si sretna... hvala puno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
V3 odgovoreno: 6. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. srpanj 2008. daj mi reci molim te, odkud ti snaga??????????? ja radim i nastavila sam fax nakon više i padam s nogu- godišnji mi odlaze na ispitne rokove i na učenje, svako jutro s podočnjacima dolazim na posao, nemam vremena ni za dečka ni za obitelj jer mi je svaka minuta poslije radnog vremena dragocjena.a na poslu se ubijam za 3,800(državna služba všs!) odkud ti snaga i volja???????? svaka čast! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
plawusha odgovoreno: 20. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. srpanj 2008. btw. kad smo već kod vrtića... imaš u varšavskoj/ frankopanskoj... nisam sigurna s koje je strane ulaz.. vrtić koji drže Sestre milosrdnice... mislim da ti je taj najbliži... par metara od Pravnog... i da... svaka čast na ambicijama i volji da to završiš!!! bravo!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 23. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2008. da se javim.... ipak sam otisla na taj prijemni da vidim mogu li ja to jos uvijek... iprva, sve tako zbunjujuce, klinci od kojih 18 godina strebaju... ja sam procitala povijest i nastrebala filozofiju... nocima nesto iscitavala... dan prijemnog... u gundulicevoj, zaboravila onu potvrdu o uplati prijemog: ipak me pustili... zakruzila u max. 20 min sto sam znala, mislila, nagađala... i dosli rezultati.. upala sam redovno uz linearno (bila 300 i neka... dala cijelu placu i upisala... a za vrtic...... predala sam papire u jurisicevu, razlicak i prvi put je nisu primili... tada sam totalno poludila i napravila im scenu... 1. samohrani roditelj 2. zaposleni 3. redovni student ) lijepo zvuci 4. nikoga nemam u zg 5. prebivaliste ulicu dalje i onda sam zvala ravnateljicu czss i svasta...rekla sam da cu u novine to dati jer mogu provjeriti koja i cija su djeca upala, gdje im roditelji rade i jesu li to sve djeca branitelja i socijalni slucajevi... uglavnom, zvoni mi mob isti dan... vase dijete je primljeno, dođite na razgovor sutra... sad jedva cekam GO jer sam umooooooooornaaaaa..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 23. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2008. Hahaha, svaka čast! Svaka čast na upadu na fax ali posebno me se dojmilo kako si se izborila za dijete! Tako treba! Bravo! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 23. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2008. svaki roditelj koji je to prosao, zna o kojem osjecaju govorim... kad trazis dijete na listi, a njega nema... lakse mi je bilo kad sam sebe trazila na upadima... ne sramim se ja toga sto sam napravila jer nisam ja izbacila drugo dijete s liste. netko tko ima novaca i ne radi, ali ne zeli imati vremena za svoje dijete pa ga preko veze trpa u vrtic, njega treba biti sram... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 23. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2008. darla, ja sam potpuno uz tebe.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 23. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2008. haha, sad znam kog cu sto pitati kad budem po peti put citala neki clanak i govorila sebi : "ma, sigurno je sve to stvar interpretacije" Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 15. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. kolovoz 2008. ja sam se vratila s godisnjeg....cekam 1.9.-og i pocetak vrtica, tjedan adaptacije i sve sto ide uz to... nadam se da ce tri mjeseca nakon rocista vise doci ta presuda s opcinskog, cak mi vise nije ni vazno kad ce se svi retroaktivni dugovi vratiti, samo da se nesto pokrene... i naravno, cekam faks.... vidjela sam topic o upravnom i mogu samo reci da sam i ja razmisljala kao ova cura.. i kad sam polozila prijemni na pravu, na pravokutniku sam dosta pricala s jednom curom koja je upravni zavrsila i nije bila zadovoljna (vidi: vodic za brucose, birtija ) tako da sam odustala od toga... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.