mare7 objavljeno: 6. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 6. svibanj 2008. Moj suprug ima djecu iz prvoga braka i stan koji glasi na njegovo ime.On je taj stan imao prije nego sto smo se mi vjencali.On hoce da nakon njegove smrti da sam ja vlasnica stana, a ne njegova djeca iz prvog braka.sto se treba tocno napraviti da njegova djeca nemaju pravo na stan nakon njegove smrti.(u tom stanu nitko ne zivi jer mi se nalazimo u inozemstvu). Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 8. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2008. Može supruzi ostaviti stan oporučno. No, djeca imaju pravo tražiti nužni dio. Zato može istom oporukom djeci ostaviti neku drugu imovinu u vrijednosti njihovog nužnog dijela, kako im on ne bi bio povrijeđen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.