Jump to content

povrat poreza


valenti

Preporučene objave

molim pomoć!! Da li je moguće da osoba ne dobije povrat poreza jer poslodavac duguje državi porez!! Naime moj je muž cijelu 2007. radio preko ugovor o djelu i trebao bi dobiti povrata poreza oko 5000 kn! Ali, u 2006. je radio kod drugog poslodavca koji mu je "navodno" isplatio plaću za 12.mj 2006. u 2007 g pa i to spada u dohodak za 2007. Kažem navodno jer ne da nije dobio tu plaću, nego ni nekoliko plaća prije te!! Povrat koji se tiče tog poslodavca iznosi oko 100 kn a kod drugog poslodavca 5000 kn!! Prvi je državi dužan porez i sad su nam rekli da moj muž neće dobiti ni ovih 5000 kn zbog toga!! Od Porezne nismo dobili još ništa!! Da li je to moguće??????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije mi jasno do kraja pitanje,

ali vrlo jednostavno sav uplaćen porez i prirez sa na konačnoj razini sravnava na kraju godine, pa uplaćenih 5.000 kn, ulazi u konačni obračun poreza, nije bitno od kojeg je poslodavca, jer on je isplatitej, ali ste VI porezni obveznik, i hipotetički gledajte na to kao da ste vi uplatili porez ili niste (grubo rečeno).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija