golden objavljeno: 8. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. svibanj 2008. Poštovani, izvadio sam posjedovni list. Na njemu uredno stoji pravi broj k.č. i ispravni naziv k.č., a potom sam radi provjere na Pravosudje.hr (gruntovnica) izvadio vlasničke listove za te k.č.i sada vidi apsurda moje čestice imaju ispravni kat.broj i površinu, međutim krivi su nazivi rudina i vlasnik uopće nisam ja već neki neznanci i ljudi iz susjednih sela i t.d. Odmah sutra idem u gruntovnicu sa original vlasničkim listovima i original dokumentacijom da rasčistim probleme. Ako ne uspijem u tome tražit ću Vašu pomoć oko tužbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 8. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2008. slobodno se javite ali odmah da Vam kažem da Vam u gruntovnici neće biti nimalo impresionirani original posjedovnim listovima, a niti original vlasničkim listovima ako su stariji od upisa koji je aktualan u knjizi. Kada ste već tamo zatražite od njih da vam kažu na temelju čega su kao vlasnici upisane osobe koje su sada upisane, pa ćete s tim informacijama lakše odlučiti što dalje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grand odgovoreno: 9. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. Katsatr i zk odjel nemaju iste čestice te se one trebaju identificirati. Dakle katastarsku česticu identificirati te vidjeti koji broj zemljišnoknjižne čestice odgovara toj katastarskoj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.