maverick25 objavljeno: 12. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. svibanj 2008. Bok! Ne znam vise gdje bi pitao i trazio, ali ne mogu naci, pa ako moze pomoc da li netko zna odgovor, ili gdje se moze pronaci, a da je u digitalnom formatu. Trazi se iz predmeta "Lokalna samouprava", NACELO KONZULTACIJE. Da li netko zna? Hvala. P.S. Ovo je hitno, sutra je usmeni, pita ono sto se nije znalo na pismenom a to je jedina stvar koja se nije znala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krasnooka odgovoreno: 12. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2008. nisam sigurna ali jedino što mi pada na pamet su temeljna načela iz Europske povelje o lokalnoj samoupravi. Tu ponešto piše: http://isite23.isite.com.hr/Download/2005/11/11/COE_Uskladjenost_zakonodavstva_HR.pdf Mogu zamoliti da mi potvrdite da li je to pravi odgovor. i javite naravno da li ste prošli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.