Adnanela objavljeno: 15. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. svibanj 2008. Radio sam u jednoj Sisačkoj firmi proizvođač pvc stolarije kao komercijalista i prodavač na terenu 4 mjeseca bez prijave..isplaćene su mi plaće prema dogovoru,ali su mi ostali dužni proviziju od prodanog..imam kao dokaze hrpu propagandnog materijala,ponude,nepotpisane radne naloge mailove i rokovnik u koji su pisane izmjere i ponude,mnogo ljudi koji će posvjedočiti da sam u tom periodu radio za njih,od kupaca do susjeda koji su me svakodnevno viđali u njihovom službenom vozilu..kako da se naplatim? Čekam lovu već 2 mjeseca i stalno mi lažu.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
daraI odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. prijavi ih državnom inspektoratu inspektoru za radno pravo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mariross odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. ti barem čekaš samo dva mjeseca.ja na svoju lovu čekam šest.svaki dan ista pjesma.Sutra,pa u četvrtak,pa u subotu pa u nedogled. žao mi je što nas ima više takvih Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.