tinko1 objavljeno: 18. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 18. svibanj 2008. Otac je bio na ostavinskoj raspravi(kao nasljednik prvog reda) i ostali nasljednici su ga molili da ne spominje neke nekretnine sto je on i ucinio.Sad nakon par godina ti isti nasljednici mu zele uzeti i ono malo sta je dobija tj. da se odrekne u njihovu korist.Sad ja kao njegov sin zelim da se ostavinska provede za naknadno pronadene nekretnine sto imamo pravo.Otac me podrzava ali on ne zeli ici.dali otac moze dati meni punomoc da ja idem umisto njega na raspravu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. Da. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tinko1 odgovoreno: 19. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. Hvala,notarice! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.