Jump to content

kada poslodavac laže

mariross

Preporučene objave

Imam jedno ,možda pomalo čudno pitanje,ali se nadam da će mi netko moći odgovoriti.Naime, radila sam kod istog poslodavca 15 mjeseci i nikada,ponavljam nikada mi nije isplatio plaću na banku,a ostatak mi je davao na ruke i to kako kada.u prvom mjesecu je zatvorio firmu,ali on i dalje radi na crno.zanima me gdje ga ja mogu prijaviti?ah da,skoro sam zaboravila.nije mi ni staž niti zdrastveno uplačivao tako da sam se i tu šokirala

Hvala

Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru

zaboravila sam još nešto napisati.Kada sam ga pitala kada će mi isplatiti sve šta mi duguje,rekao mi je da će me "neki njegovi ljudi posjetiti" tako da prestanem pitati gluposti.On inače radi sa jednom stranom firmom koja još uvijek misli da on ima svoju firmu i dalje.On se inače bavi ukrcajem na brodove tako da je ljudima obećavao ukrcaj i od njih uzimao novce,a nika ih nije ukrcao.

Kakao da dođem do tog inspektorata?

Imala sam sličan slučaj u firmi gdje sam radila,samo pojedinci nisu dobili plaću niti plaćene doprinose 10 mjeseci.

Zajedno smo napisali prijavu o svim nepravilnostima u poslovanju tvrtke , te smo potpisali i predali u PU na gospodarski kriminal.Vrlo brzo su započele provjere svih inspekcija i sada traju već treći tjedan...mozda nije zgorega i to pokušati...SRETNO!!

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija