mariross objavljeno: 19. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. svibanj 2008. Imam jedno ,možda pomalo čudno pitanje,ali se nadam da će mi netko moći odgovoriti.Naime, radila sam kod istog poslodavca 15 mjeseci i nikada,ponavljam nikada mi nije isplatio plaću na banku,a ostatak mi je davao na ruke i to kako kada.u prvom mjesecu je zatvorio firmu,ali on i dalje radi na crno.zanima me gdje ga ja mogu prijaviti?ah da,skoro sam zaboravila.nije mi ni staž niti zdrastveno uplačivao tako da sam se i tu šokirala Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
daraI odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. prijavi ga državnom inspektoratu na tvom području Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mariross odgovoreno: 19. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. Hvala na odgovoru zaboravila sam još nešto napisati.Kada sam ga pitala kada će mi isplatiti sve šta mi duguje,rekao mi je da će me "neki njegovi ljudi posjetiti" tako da prestanem pitati gluposti.On inače radi sa jednom stranom firmom koja još uvijek misli da on ima svoju firmu i dalje.On se inače bavi ukrcajem na brodove tako da je ljudima obećavao ukrcaj i od njih uzimao novce,a nika ih nije ukrcao. Kakao da dođem do tog inspektorata? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
daraI odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. probaj saznati u zgradi općine u tvome mjestu pitaj za državni inspektorat i objasnit će ti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mariross odgovoreno: 19. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. jesam i sutra imam zakazan razgovor.Idem naoružana sa svim dokazima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
corvetteos odgovoreno: 20. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2008. Imala sam sličan slučaj u firmi gdje sam radila,samo pojedinci nisu dobili plaću niti plaćene doprinose 10 mjeseci. Zajedno smo napisali prijavu o svim nepravilnostima u poslovanju tvrtke , te smo potpisali i predali u PU na gospodarski kriminal.Vrlo brzo su započele provjere svih inspekcija i sada traju već treći tjedan...mozda nije zgorega i to pokušati...SRETNO!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.