IME032 objavljeno: 25. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 25. svibanj 2008. neznam jel moje pitanje ulazi u ovu kategoriju-ali glasi ovak. ja sam invalid-nesposoban za rad-primam samo osobnu invalidninu od 1 000 kuna. mama mi je preminula prije 10 god i ostavila mi nesto novaca kao i sestri-meni 25 000 eura-sestri 8 000. medjutim ja sam svom tati kupio auto i kupio mami spomenik,kupio u stan nesto kučanskih aparata... , dok je moja sestra svoje uzela i udala se-u tom braku ima 2 djece,sad je jos s muzem u kuci koju mu je mama neki dan prepisala sa sebe. sad kaze da joj u braku ne cvatu ruze i da bi se preselila meni i tati koji zivimo u stanu. govori da bi digla kredit pa ulozila nesto u stan-u cemu joj ja nemogu konkurirat-zbog ranije navedenog statusa,a i kreditno sam nesposoban. pošto je tata bolestan,a očito je vise preferira od mene...,bojim se da nebi zavrsio na ulici. ja s njom nebi htio zivit ,a i stan je na 4 katu sto mi ne odgovara. pa vas molim za pravni savjet? koliko mi po zakonu pripada? dal da joj dopustim da ulaže u stan ili da uzmem odvjetnika,koji joj to moze zabranit(mozda mene osigurat? kako se mogu osigurat? ...molim vas odg. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
IME032 odgovoreno: 28. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. kolovoz 2008. nitko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fikus odgovoreno: 30. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2008. Mislim da bi ti se moglo pomoći u forumu za imovinsko pravo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.