crnalegija objavljeno: 26. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 26. svibanj 2008. molio bi pomoć!dobio sam od mirovinskiog riješenje o invalidskoj mirovini.dobio sam profesionalno oboljenje sa postotkom rat-40,mir-60%.imam rvi 40%.dragovoljac sam doomovinskog rata. bio sam pripadnik 1.brigade,specijalne vojne postrojbe,pričuvnog sastava specijalne policije.imam oko 13godina civilnog staža.pošto se ne kužim u tabele izračuna mirovine molio bi ako mi neko može okvirno reči kolka bi mi bila mirovina.zahvaljujem na pomoći Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 26. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2008. Za izračun vojnog dijela nedostaju podaci: osobni čin i/ili ustojbeni čin - dužnost! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnalegija odgovoreno: 27. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. svibanj 2008. vojnik Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 27. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. svibanj 2008. 1.800,00 kn samo vojni dio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 27. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. svibanj 2008. crnalegija je napisao: vojnik Ako je početak isplate prava u prvom polugodištu ove godine: vojni dio je 1762,62 kn ; a valjda će "civilni" nešto i popraviti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnalegija odgovoreno: 27. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. svibanj 2008. naljepša VAM hvala,puno ste mi pomogli. VIRIBUS UNITUS Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 8. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2008. molim Vas pod kojim portalom mogu vidjeti pitanja i odgovore u vezi traženja građevinskog zemljišta od grada branitaljima sa HRVI.gledao sam ga letimično prije dva dana ali nisam upisao ime portala.hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.