branimir objavljeno: 27. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 27. svibanj 2008. molim ako ko može da mi odgovori može li komunalac sl brod naplačivat usluge odvoza smeča iako tu uslugu ne obavlja.Naime ugovor sa nima o odvozu nije potpisan kanta sa nihovim logotipom nije uzeta(otpad saniram sam ekološki) Odluka komunalca je od 1.o2 2007g ako nemaš njihovu kantu ili verčice nisi njihov korisnik ??Tužen sam za dug od ccc.600.kn.Jav..Bilježnik šalje ovrhu Ja ne znajući da mogu uložiti žalbu ne ulažem,čekajuči poziv od suda dobijam odluku suda o popisu imovine za ovrhu.Kome da se obratim i što da napravim da osporim ovu ovrhu. dali privatnom tužbom ili??????????????.hvala na pomoči Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 27. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. svibanj 2008. Na rješenju o ovrsi ste imali uputu o pravnom lijeku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.