daraI objavljeno: 29. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. svibanj 2008. Dali mi netko može pomoći kako da napravim ugovor o pravu služnosti na nekoliko zemljišta, ili možda netko ima šprancu takvog ugovora? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 30. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Koje služnosti: stvarne ili osobne? Koje stvarne, koje osobne? Vi ste ovlaštenik, vlasnik opterećene stvari ili vlasnik povlasne stvari? Vidite da nije moguće dati šprancu kad ima više različitih kombinacija i pravnih mogućnosti. Ako ste mislili da stvarne služnosti: Ja, vlasnik povlasnog dobra i ja vlasnik poslužnog dobra suglasni smo da se u korist svagdašnjeg vlasnika povlasnog dobra, a na teret svagdašnjeg vlasnika poslužnog dobra zasnuje pravo stvarne služnosti, ( navesti koje...?), koje će se izvršavati na način (opisati). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.