Gacka objavljeno: 30. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. svibanj 2008. molim pomoć za izračun mirovine.... HRVI 30%, opća nesposobnost 50 - 50 % PTSP, policijsko zvanje viši narednik, star 42 g., radni staž 20 g, ratni 5, benificija 1.5 g., ukupno staž 26.5 g., zadnja plaća 6000 kn, .....predano sve u Tvrtkovu..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 30. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Dali su ti rekli koji ćeš imati vojni čin. Policijski narednik je Satnik, a u tvom slučaju sa višim narednikom...............? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 30. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. ..... nisu mi rekli koji čin ću dobiti .... tek sam predao u Tvrtkovu svu dokumentaciju....tko bi mi trebao reći koji ću čin dobiti ??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 31. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2008. s obirom da članovi foruma daju šture osobne podatke kako bi im se izračunao iznos mirovine stavio sam link na svoj potpis gdje se može vidjeti popis potrebnih podataka za unos u tablicu. točnost izračuna mirovine ovisi o količini unesenih podataka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 31. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2008. ...hvala esade na informacija ... blog ti je sasvim uredu i pun informacija ... svaka čast na trudu.... ... da, sad mi je puno jasnije jer iz ovog naputka proizlazi da kao viši narednik pri umirovljenju bi bio promaknut u višeg nadzornika , a to je u prevođenju u vojni čin -- čin pukovnika Hv , ... da i slaže se jer mi je kolega na istom radnom mjestu u drugom mjesecu o.g. otišao u mirovinu i dobio čin pukovnika... samo ga nisam pitao za iznos mirovine... a predpostavljam da je oko 5000 kn.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 31. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2008. pukovnik ima puno više od 5000 kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 1. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. lipanj 2008. Ne mora biti ukoliko mu je mali omjer rat-mir i zavisi je li profesionalna ili opća nesposobnost. Što se tiče činova, prema Pravilniku o usklađivanju činova pripadnika MUP-a u odnosu na činove HV-a, viši policijski narednik sa statusom HRVI prilikom odlaska u mirovinu po ZOPHB dobiva čin samostalnog policijskog inspektora (nadzornici više ne postoje), a to je rang čina bojnika i tako mu se izračunava mirovina. Znači bojnik, a ne pukovnik. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 2. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. ...e sada baš mi nije više ništa jasno.... ... sačekati ću da dobijem rješenje pa ćemo vidjeti što ću dobiti i koliko, te dali je potrebno uložiti žalbu... ... pozdrav !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. Ako ti je osobno zvanje viši policijski narednik, 99,999% da će dobiti čin bojnika. Tako to taj Pravilnik određuje, a čin bojnika ti je visoki čin, koji ti s onim parametrima koje si naveo jamče visoku mirovinu. Uopće ne trebaš imati razloga za zabrinutost, jer 50:50, pa još i opća, pa čin i na kraju ćeš imati mirovinu kao što si imao i plaću, ako ne i bolju. Samo još jedno pitanje. Je li ti ideš u mirovinu iz MUP-a ili si u MUP-u bio samo za vrijeme Domovinskog rata? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 2. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. .... u mirovinu idem iz privrede( poduzeće d.d. ) a u MUP-u sam bio do 2000 godine...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. E to ti je već nešto sasvim drugo što se čina tiče. Onda si ti već dobio to rješenje o zvanju i ono ti je kako si naveo viši policijski narednik, a to ti je onda prevedeno u vojni čin časnički namjesnik. Svejedno i s tim činom i onim parametrima bi trebao imati 4500-5000 Kn mirovine, možda i koja Kuna više, a nikako manje. Jedino ako si imao neki viši čin, tj zvanje do '96. godine, tj do kraja rata, onda ti se ono uzima ako je za tebe to povoljnije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 2. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. ...e commando .... a u naputku MUP-a od 28.02.97. Uredba o zvanjima i uvjeta za postavljanje u zvanja piše da je viši narednik - časnički namjesnik, ali u toč.I B piše koji imaju stečeno zvanje promaknut će se u ... viši narednik u viši nadzornik ... a što je po istom naputku MUP - viši nadzornik - HV = pukovnik... neznam dali ima koji novi naputak i uredba o zvanjima od MUP-a, ovo sam skino na blogu kod esada ..... ... kaj veliš na to ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. Ništa od toga. Na snazi ti je novi Pravilnik od 27.01.2006. godine i na temelju njega si dobio rješenje o zvanju i to što si dobio, dobio si. Vjeruj mi nije ti ni to loše. Imat ćeš onoliku mirovinu koliko sam ti napisao, što je jako dobra mirovina i nemoj živjeti u lažnoj nadi o pukovničkoj mirovini, jer bi se tek tada razočarao kada bi dobio rješenje s određenim iznosom mirovine. To ti govorim za tvoje dobro. Kažem ti, mirovina oko 5000 Kn je više nego dobra, jer si dobio opću s dobrim omjerom rat-mir, što je danas velika rijetkost, jer su vještaci u mirovinskom sve "škrtiji" prilikom odmjeravanja tog omjera bez obzira koliki postotak invalidnosti imaš i kakav ti je ratni put. Uglavnom sada dijele profesionalnu i to koliki ti je postotak invalidnosti, toliko ti daju u omjeru da je invalidnost, tj nesposobnost vezana za obranu RH, a sve ostalo je van toga. Sad se opusti i čekaj rješenje. Nema ti druge. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 2. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. ...zahvaljujem commando... čujemo se kada dobijem rješenje... pozdrav... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. Nema problema, samo oprosti što sam te nenamjerno doveo u zabludu, jer je viši policijski narednik izjednačen s vojnim činom stožerni narednik, a ne časnički namjesnik. Svako dobro i sretno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 3. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2008. policijski inspektor = časnički namjesnik !!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 3. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2008. A tko to osporava? Gospodin ima viši policijski narednik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 4. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2008. što je onda viši policijski narednik ???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 4. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2008. Stožerni narednik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vivass odgovoreno: 9. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2008. zabluda sa tim policijskim zvanjima i nazivima: MUP HV naziv: staro zvanje = novo zvanje= sadasnje zvanje narednik = viši.pol.narednik = stožerni narednik viši narednik=policijski inspektor=časnički namjesnik dakle viši policjijski narednik i viši narednik su dva naziva iz različitih vremena a jako imaju slićan naziv koji dovodi u zabludu. nekadasnji viši narednik je sada policijski inspektor,a što je časnički namjesnik nekadasnji narednik se pretvorio u viši policijski narednik što je sada stožerni narednik. dakle viši narednik je jači za jedan čin od višeg policijskog narednika zakljućno stara rješenja u MUP-u VIŠI NAREDNIK ,se prevode u sadasnja POLICIJSKI INSPEKTOR=ČASNIĆKI NAMJESNIK i + 3 = pukovnik e sad prvilnici mogu to okrenuti na nesto drugo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 9. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2008. Podsjetimo se ovdje (klikni na ovdje) kako zvanja izgledaju. Nemojte samo da Vas uhvati nostalgija za poslom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 9. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2008. Tako je Vivass. U pravu si. To su različiti činovi. Međutim ako je čovjek već dobio rješenje o tom zvanju da s njim ide u mirovinu to ti je to, a on je napisao da je dobio to rješenje koje je predano u HZMO. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. Ajde Gacka budi dobar pa napiši koje radno mjesto si imao i koju si funkcionalnu oznaku nosio na ramenu da ti možemo reći u šta se prevodiš jer funkcionalne oznake zvanja i osobno zvanje nije jedno a mirovinu dobiješ po osobnom zvanju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 13. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2008. može li mi netko izračunati mirovinu za brata (da ide ovu godinu u mirovinu)? aktivni je policajac,čin viši policajac,22,5 god rada,34 god.mirovinskog.izračum za starosnu mirovinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 13. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2008. Nešto malo više od polovice neto plaće koju je do sada dobivao. Računaj da ako ide u prijevremenu policijsku mirovinu nekih 60-65 % od neto plaće koju je do sada dobivao,a to ti je odprilike jer nisi napisao gotovo ništa od podataka koji bi bili značajni za izračun mirovine. Ako nije branitelj ovo pitanje je postavljeno u pogrešnom podforumu. Pitanje treba biti postavljeno u podforumu Radno i socijalno pravo. Ako bude radio još 5-6 godina (do 40 god. staža) policijska mirovina bi mu trebala biti nešto povoljnija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 10. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2008. ...evo prošlo je mjesec i pol dana a još nema obavjesti iz HZZMO ... izgleda treba čekat .... javim se kada nešto dobijem.... pozdrav svima... ivanivan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 15. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2008. da li postoji obrazac (izgled) zamolbe za uvećanu mirovinu (6 plaća + 525 kn) ako da molio bi da mi netko pošalje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnamamba odgovoreno: 15. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2008. esad je napisao: da li postoji obrazac (izgled) zamolbe za uvećanu mirovinu (6 plaća + 525 kn) ako da molio bi da mi netko pošalje. Uvećanu mirovinu ili otpremninu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 15. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2008. esad je napisao: da li postoji obrazac (izgled) zamolbe za uvećanu mirovinu (6 plaća + 525 kn) ako da molio bi da mi netko pošalje. Možemo dobiti 525 kn po mjesecu ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 15. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2008. tako je mamba, mislio sam na otpremninu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnamamba odgovoreno: 15. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2008. ja sam imao negdje takav zahtjev (za DVO)ako ga pronađem pošaljem ti !!! Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 16. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. srpanj 2008. rješeno, obrazac zamolbe poslao mi je zkova i nalazi se na mojem blogu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 2. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. kolovoz 2008. ... evo i ja jučer dobih rješenja za privremenu mirovinu i to 2.057,10 kuna sve dok mi se ne izračuna i ne obrade podaci iz radne knjižice, a onda bi po rješenju trebao dobiti noivo rješenje i razliku mirovine. Do drugog rješenja pozdrav svima. Javim se kada dobijem konačno rješenje. Ivan ..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ile odgovoreno: 2. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 2. kolovoz 2008. moze li izracun mirovine hrvi 30% ranjavanje trajno,opca nesposobnost 50-50%rat mir,bez radnog staza cin vojnik.unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maks odgovoreno: 3. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2008. Ile oko 3500 kuna ali kada dobiješ javi. Maks Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ile odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2008. hvala maks,ne znam dali ce biti toliko,jer imam samo 6 mjeseci ratista,esad mi je jucer napisao 2139 kn,pa mi sad nije jasno,ali javit cu kad dobijem rijesenje,pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maks odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Kolega u tvom slučaju tvoj stvarni mirovinski staž nema veze, ti ideš u invalidsku mirovinu a ne u radnu, tako ti se automatizmom daje 40 godina staža, ako se odlazi u invalidsku mirovinu prema zakonu o braniteljima ne treba uopće pisati koliko imaju stvarnoga staža jer svakako dobivaju puni staž bez obzira na stvarni staž. Pozdrav Maks Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. To što ste naveli važi samo ako je uzrok invalidnosti 100% u svezi DR, a u slučaju 50%:50% (i sličnim...) će i "civilni" dio nositi izračun za četrdeset godina staža samo ako ima staža preko trideset godina ( cca preko 30,77 godina) i sudjelovanja u ratu (sudjelovanje ili dragovoljac,...) za uvećanje 30%. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maks odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Ovdje treba biti jako oprezan sa izračunom mirovina, vidim da ima svega i ne kužim kako neki dolaze do određenih brojki. Zakon o pravima branitelja je jasan a isto tako i o mirovinskom osiguranju jer se na žalost naše mirovine vežu i za to. Do izlaska novoga zakona o braniteljima koje je ministrica Kosor uvela imali smo uvećanje mirovine svi koji smo HRVI i to negdje oko 34 kune po mjesecu , kada je poštovana ministrica donijela novi zakon ukinut je dodatak na mirovinu a oni koji su ga ostvarili njima je ostao i nikada ga neće ukinuti, pa sada vi branitelji procijenite ako je moj kolega dobio mirovinu 2500 kuna i još dodatak 2300 kuna što je 4800 i sada mu je u prevođenju napisano da je to sve mirovina a svima koji su otišli poslije 01.01.2005. kada je ministrica Kosor uvela novi zakon i ukinula dodatak na mirovinu moj drugi kolega ima samo 2500 kuna ( i sve izgleda da je osoba A bila u ratu a osoba B nije , iako su obojica bili rame uz rame, samo to netko iz vlade ne zna) .., Osobno smatram da je na snazi najgori zakon o braniteljima koji je izglasan. Znam da će biti oni koji će odmah skočiti i reći da nisam u pravu ali prije nego to kažu neka usporede zakone pa neka onda kažu što je istina a što nije a ja tvrdim a isto tako mogu dokazati sve nedostatke novoga zakona. Pozdrav Maks Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Arci odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Eeeeee, a da se vrati stari Zakon, meni bi odgovaralo, i naravno da će ih biti koji će ustati na noge protiv, a i oni drugih. Pa s toga je potrebita "točna Vaga", ali . . . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mulac odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Kolega u potpunosti se slazem s tobom tako ti je i sa 6a puno staža puno rata ali malo love:-? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trudimse odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Čini mi se da Vi dosta znate. A kakav je postupak kada čovjek dobije Rješenje o mirovini, a u njemu niži čin od onoga što mu pripada. čovjek je bio policajac specijalac u pričuvi a u rješenju mu piše čin desetnika a ne stožernog narednika. Rok za žalbu je davno prošao? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 9. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2008. ako je rok za žalbu prošao može ići sa obnovom postupka i neka priloži svu noviju dokumentaciju i naravno rješenje mupa o dodjeli čina. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 9. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2008. Maks je napisao: Prijatelji dragi ako je čovjek dobio opću nesposobnost, onda više nema veze radni staž o čemu vi pričate?????.... Pričamo o radnom stažu - mirovinskom stažu i invalidskoj mirovini osobe koja je stekla taj staž, predlažem da pozorno pročitate osim ZOPHBDR i ZOMO odnosno Zakon o pravima iz mirovinskog osiguranja DVO i OS ! Biti će jasnije kako radni staž određuje iznos mirovine pa makar ona bila i temeljem opće nesposobnosti za rad ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trudimse odgovoreno: 9. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2008. hvala Veteranu na odgovoru. Ali ako ideš na obnovu postupka rizik je što ćeš dobiti, mogući je i manji postotak ili čak odbijenica? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 10. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2008. manji postotak možeš dobiti ako je došlo do poboljšanja bolesti, ozljede ili ranjavanja a to možeš pročitati u dokumentaciji koju predaješ. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ecwashere odgovoreno: 10. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2008. NE TREBA ZABORAVITI da od svih tih izračunatih vrijednosti mirovina treba oduzeti porez i prirez. Taj iznos zna biti i ne tako mali (meni 550kn) Hebesh ti što piše u rješenju kad bankomat daje manje (malo šale). Lijepi pozdrav i ne zaboravite da će mirovina zbog usklađivanja u rujnu za kolovoz biti malo veća! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 10. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2008. uplaćeni porez može se vratiti kod godišnje prijave poreza a može se urediti da se porez od mirovine ne uzima tako da se rješenje hrvi odnese u poreznu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trudimse odgovoreno: 12. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2008. Što ako su nalazi u redu a dobiješ na obnovi postupka manji postotak invalidnosti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 21. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. kolovoz 2008. Hello svima ! Evo dobre vijesti prvo za mene onda za sve koji se spremaju ili čekaju rješenje za mirovinu.... ...napokon sam dobio prevođenje policijskog čina iz zvanja koje sam imao a to je viši policijsk narednik.... sada za mirovinu u glavni inspektor policije....a prevedeno u čin HV - to je pukovnik, i kao takav odlazim u mirovinu što i nije loše sa 30% invaliditeta, opća nesposobnost, 50-50% rat-mir..... o visini mirovine i ne razmišljam... smatram da ću biti zadovoljan iznosom..... ...kada dobijem nešto novo javim se ...lijepi pozdrav svima... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 23. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2008. Mogla bi ti mirovina biti oko 6800,00 Kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Hello ! Dali netko prima mirovinu pukovnika HV, HRVI, opća nesposobnost... i u kojem iznosu.... ???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Dali netko prima mirovinu pukovnika HV, HRVI, opća nesposobnost... i u kojem iznosu.... ???? Vrlo kulturno postavljeno pitanje. Ja (nekada satnik) odnedavno pukovnik (HRVI) dobivam mirovinu sa činom pukovnika, 100% opća nesposobnost ali kada si tako lijepo pitao, ne mogu se nikako sjetiti koliko je iznos odnosno koliko dobivam mjesečnu mirovinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Mogla bi biti oko 1100 GBP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2008. ...malo šale ne smeta.... javim se kada bude stiglo rješenje... možda i ja uspijem doznati odnosno pročitati iznos mirovine.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gacka odgovoreno: 12. rujan 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. rujan 2008. Hello svima !!! Evo me sa izračunom mirovine.... 6.726,oo ...vrlo pristojo... glavni policijski inspektot = pukovnik HV. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 13. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ambrus odgovoreno: 13. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2008. Stvarno ste mi nekada čudni kada tako kalkulirate sa visinom mirovine i sa tim izračunima mirovine. Ja ni u jednom trenutku nisam ni pitao za postotak RVI a na komisiji niti pitao na komisiji za umirovljenje da li sam prošao ili ne.Pa dobijete rješenje doma i to je to .Samo se bez veze opterećujete i još vam sve to sporije prolazi. BOK Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 13. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2008. Vidiš da je moj izračun bio dosta točan, bravo pukovniče , iako bi po novom AVM trebala biti oko 7100,00 Kn, ali vidjet ćeš Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 13. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2008. ambrus je napisao: Stvarno ste mi nekada čudni kada tako kalkulirate sa visinom mirovine i sa tim izračunima mirovine. Ja ni u jednom trenutku nisam ni pitao za postotak RVI a na komisiji niti pitao na komisiji za umirovljenje da li sam prošao ili ne.Pa dobijete rješenje doma i to je to .Samo se bez veze opterećujete i još vam sve to sporije prolazi. BOK Stvarno svaka čast biti toliko cool je danas velika prednost, samo nastavi tako ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ambrus odgovoreno: 13. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2008. Hvala Cagart Jednostavno nema drugog lijeka od Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.