Prgy objavljeno: 31. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 31. svibanj 2008. Ljep pozdrav ! U braku sam 2 i pol godine i doslo je do toga da si je zena nasla ljubavnika s kojim se kao samo dopisuje i cuje preko moba a jedanputa su se vidjeli.Neznam jer me prevarila i na onaj drugi nacin ali do rastave braka ce doc.Sada me zanima dali se dijeli nesto sto sam naslijedio od pokojnog oca (stan na kredit koji jos otplacujem) s obzirom da je napravila preljub a ako se dijeli dali se dijeli uplaceni novac ili stvarna vrijednost stana ? Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
solinvictus odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. dijeli se samo imovina proistekla iz rada ili stečena radom, ona ide na pola pola, neovisno koliko je tko zarađivao. Preljub s time nema nikakve veze. Imovina stečena nasljedstvom i darovanjem ne ulazi u bračnu stečevinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Prgy odgovoreno: 6. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2008. hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.